Psaní je má vášeň a přirozenost ...

Skrze psaný text se vyjadřuji lehce, snadno a tak rááááda. Už jako malá holka jsem milovala slohy, toulky a následné vypisování se do sešitů, vůni starého papíru, inkoustu, historie a mystiky ... ne náhodou jsem se stala tou, kterou jsem :). VÁŠNIVOU PISATELKOU A TVŮRKYNÍ ♥.

Na tomto blogu můžete nalézt nejen články související s mou prací, tvorbou a životní postřehy, ale též i základní infromace o mých službách a produktech směřující zejména k ženám a jejich rodinám ...

Již několik let píši články spojené s tématy osobního rozvoje žen, podpory jejich ženství, krásy a přirozené spirituality. Dále se věnuji tématům celostní péče o tělo, zajímavého a hravého vzdělávání a dětským tématům.

Jako vášnivá cestovatelka a požitkářka, ráda sděluji cestovatelské zážitky napříč zajímavými posvátnými místy, cizokrajnými městy, kulturami, vůněmi, chutěmi, setkáními a jazyky ...

Užijte si mé články, fotky, videa a máte-li chuť se o mně osobně dozvědět více, neváhejte zajít do sekce "Můj příběh", kde poodkrývám "něco málo" z mé životní cesty.

S láskou,

Jana ♥ - žena milující rozmanitost a divokost.

Pracovní web projektu VIVA ENERGIA, kde najdete podrobnosti toho, čím se nejvíce zabývám. Neváhejte vstoupit. :)

Podporující a sebe-vzdělávací příspěvky téměř každý den, a to na tomto fb linku ... buďte i vy součástí naší krásné komunity, budete se tak dozvídat nejdříve všechny novinky a akce. :)

Budete-li chtít zanechat mi zpětnou vazbu na články, tento web nebo jakékoliv náměty, připomínky atd ... neváhejte :). S radostí si je přečtu a všem odpovídám ;).

Zanecháním svých údajů souhlasíte s jejich zpracováním souvisejicí s komunikací mezi námi. Podrobnější informace, jak je s vašimi údaji nakládáno se můžete dozvědět v odkaze níže:

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky